Praktijknummer  0181-483200 | Spoednummer  0181-483400

Reizen en gezondheid

Reizen en gezondheid

Dr. van Luxemburg is geregistreerd als erkend reizigersgeneeskundige van het LCR. Tevens is de praktijk erkend als gele koorts vaccinatiecentrum. Dit betekent dat u voor alle reisadviezen en vaccinaties bij onze praktijk terecht kunt.

Lees meer

Spreekuur

Spreekuur

09.00 tot 12.00 uur dagelijks spreekuur volgens afspraak
Dinsdag, donderdag en vrijdag middag is er afspraken spreekuur van 15:00-16:00

U kunt per telefoon op 0181-483200 een afspraak maken
Herhaalrecepten

Herhaalrecepten

Wilt u een herhaalrecept doorgeven. Dit kan direct op de site van Apotheek Oostvoorne.

Klik hier om het formulier in te vullen.

Lees meer

  • Huisartsenpraktijk van Luxemburg

    Als Huisartsen staan wij in onze praktijk voor een laagdrempelige, patient gerichte zorg. De goede samenwerking met onze inmiddels zeer vertrouwde doktersassistentes en praktijk ondersteuner, alsmede diverse andere disciplines binnen ons medische Centrum staan garant voor een kwalitatief hoogwaardige huisartsenzorg.

  • Inschrijven

    Indien u bij ons patiênt wilt worden, willen we u vriendelijk verzoeken het inschrijfformulier in te vullen en bij de assistente in te leveren, waarna zij u kan inschrijven. Wij stellen het zeer op prijs om daarna een persoonlijk gesprek nader met elkaar kennis te maken.

  • Huisartsenpraktijk van Luxemburg
  • Inschrijven

 

PER 1 APRIL STOP HET INLOOPSPREEKUUR EN GAAN WE ALLEEN NOG MAAR GEBRUIK MAKEN VAN AFSPRAKENSPREEKUUR.

Een inloopspreekuur is een spreekuur waarvoor u geen afspraak hoeft te maken . Het is bedoeld voor kleine problemen en maar 1 klacht per consult. De bedoeling van het inloopspreekuur is dat we op die dag meer mensen kunnen helpen. Als u twijfelt of een aandoening geschikt is voor het inloopspreekuur kunt u natuurlijk wel telefonisch overleggen met de doktersassistente. Zij kan u overigens ook over veel klachten adviseren.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.