Praktijknummer  0181-483200 | Spoednummer  0181-483400

De praktijk

Als huisartsen staan wij in onze praktijk voor een laagdrempelige, patient gerichte zorg. De goede samenwerking met onze inmiddels zeer vertrouwde doktersassistentes en praktijk ondersteuner, alsmede diverse andere disciplines binnen ons medische Centrum staan garant voor een kwalitatief hoogwaardige huisarstenzorg.

U kunt de praktijk van dr van Luxemburg vinden in het Medisch Centrum aan de Gerard van Voorneweg 2 te Oostvoorne.

Spreekuur

08.00 tot 08.30 uur : Inloopspreekuur, te bezoeken zonder afspraak.

Bedoeld voor problemen die weinig tijd vergen.
Lees meer over het inloopspreekuur hier

09.00  tot 12.00 uur : Dagelijks spreekuur volgens afspraak.

Dinsdag, donderdag en vrijdag middag is er afspraken spreekuur van 15:00-16:00. Indien U voor 09.00 uur belt kunt U veelal dezelfde dag terecht. 

Telefonisch spreekuur

Voor eenvoudige vragen kunt u gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Dat heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen.
U belt het praktijknummer; 0181-483200

Hoe werkt het?

De assistente staat u te woord en kan u vaak direct zelf helpen. Iedere vraag wordt daarnaast ook door de huisarts gezien en beoordeeld.  

U belt tussen 8.00 en 10.00 uur naar de praktijk en vraagt om een telefonisch consult. Als de assistente u niet kan helpen, zal de huisarts u meestal tussen 11.45 en 12.00 uur terugbellen.

Uitslagen

U kunt de assistente bellen voor het opvragen van uitslagen van onderzoeken. Alle uitslagen worden door dr van Luxemburg beoordeeld en voorzien van advies. De assistente zal u deze beoordeling en adviezen mededelen. Indien u nog vragen heeft naar aanleiding van de uitslag, dan maakt de assistente een terugbelafspraak voor u.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren